Hey , Sufieha’s heree, Assalamualaikum and Hye everybody ☺ Welcome to be here ♥ . So, hows life ? aha  do whatever that you want to do , as long as you can :p wahaha~ okay, going to face PMR this year and still online, online, online, and whatever. I do like facebooking and blogwalking without feeling tired as studying , HAHA! Sad and happy do come and go, fly and swim, jog and run, wahahaha~ okay, like to friends with anyone, and my new interest is all about the ♪ piano ♫ and everything that associated with it but still don't get it. And that I'll make sure that I will get it :p wahahah~ Love my best friends as long as I live , Hahahhaha . and I love all people that know me , yeah including you ♥ . Lots Of Love , Sufieha ♥
A Moment in Sufieha's Blog :P
♔Tips for your maths paper :p♔
Thursday, October 11, 2012 | 10:13 PM | 0 love drops
Assalamualaikum guys :) 
rasanya dah betaun tak update, hehe
yeahh 2 more papers to go :D
KH and Mathss ,
btw, gudluck to all PMR CANDIDATES,
buat lek lok,
tambah2 kh n maths,
ada banyak masa yeah..
my tips ,
masuk dewan dengan senyuman ,
confirm la paper tu pun akan senyum dekat kita ,
muehehe :p
untuk sesiapa yg berumur sama dengan aku,
I;ve some tips for your maths paper.. jeng3

  
okay lahh, semoga tips di atas membantu you all ,
and thanks sangat2 to all wishers :)
hehehe.
I do my best, Insyaallah :)
goodluck again :)
PMR 2012 :)


Hearts, nurul ...e2 sayaa

♔Hye . Trial nak dekat dah :)♔
Friday, July 6, 2012 | 2:47 AM | 0 love drops
Assalamualaikum everybody :) and Hi :) Hmm, dekat sebulan ja lagi trial. pastu Pmr. dah dekat sangat ni. cikgu pun kata ni dah critical zone* takutnya. rasa macam tak caya. haha. btw, guudluck to all candidates sama ada Pmr or Spm :D All the best, you can do it! :D 


Hearts, nurul ...e2 sayaa

♔Hello Hello :)♔
Friday, June 8, 2012 | 8:01 PM | 0 love drops


Hello everybodyy :)) hy2. so esok start sekolah la eh? ;p hahaha. yeah. homework semua dah siap dah kecuali folio ==' huhyeah. tinggai sejarah jaa. lampiran rujukan and esei. aaa alamak. haha. anyway baru ja balik, petang semalam :D yeahsyok. lepastu esokk sekolah. haha. btw, mesti lepasni akan dapat semua results kan? hmm, rasa macam malas pulak nak tahu results. aaa huhh. okaylah. thats all. tiba2 rasa cam dah xda apa ja nak type. so bye ^.^

Hearts, nurul ...e2 sayaa

♔Hellooo :D♔
Wednesday, May 30, 2012 | 8:45 PM | 0 love drops
Hey Hye Guys ♥ emm , well , im gonna be at Kl this tonight. hmm ahh malasnya -_- baik aku duduk rumah online je kaan? haha. yeah. folio pun kena habiskan sebelum pergi sat lagi :( thats why rasa macam malas lah nak pergi. btw, rasa macam nak deactivated facebook lah. hmm. but still 50 50. anyway okay lah. thats all :D gonna miss you. hehehe. bubyeee :D see ya after one weeks! :D

Hearts, nurul ...e2 sayaa

♔Tamrin ♥♔
Friday, May 25, 2012 | 1:31 AM | 0 love drops
Assalamualaikum :D hey, hyy! anyway, baru balik dri tamrin dekat skola. fuhh penat gila. tidur hanya untuk beberapa minit sahaja. masa datang tu syokk :D semua pakat pakai colourful :D aku semalam ngn harini dua dua purple :D btw, geng kitaorang semua tidur satu kelas ♥ 

masa petang tu okay la.then berkumpul kat surau and ceramah dekat dewan. lepas habis tu ada supper and then semua kena naik atas. btw, kitaorang celebrate birthday ashikin! :D dia bawa kek. azliff pun sama :D masa malam malam tu kat sekolah syok gak aaa kan :D haha.

masa nak tido kononnya cikgu suruh tidur awal la nak bangun pukul 3. yg geng bilik kami tu pukul 2 pun x tido lagi. actually kami semua pakat nak tido, lepastu aku mana la bley tidur dalam keadaan yg bising gila2 tu. aku ajak kawan aku sembang2 dulu. lepastu pakat makan macam2 dalam gelap. tapi kebanyakannya x tido lagi lahh.

masa dorang sibuk bising, lampu dah tutup kan. kitaorang pakat pakat jerit suruh diam. dalam gelap, mana kenal muka. bising gila bilik tuu.. haha. manala boleh tidur kaann ? :D dahla tiba2 tengah malam tu hujan lebat and ada guruh. agak menakutkan.

aku tak boleh tidur. seriously :( pukul satu lebih tu pun kitaorang dok sembang2. and ustazah pun panggil suruh tido dorang semua jawab kat ustazah :
" ustazah kami dah tidurrrr "
"ustazah kami dah tidur tapi mata ja bukak " 
alahai macam2. tapi yang paling gediknya ada sorang budak pergi pasang bunyi hantu dekat handphone dia.
dah la tengah2 malam. ape laa~

lepastu masa kawan2 aku semua dah tidur, aku still x tidur. tiba2 sapa entah pasang alarm pukul dua something yang alarm dia, dia x dengar. tapi aku pulak yang dengar. lama jugak ahh. sebab tu la x boleh lena.
dugaan sungguh.

then masa balik, aku orang yang balik last sekali -__- 


amik putri punya :D dia upload cepat gila. haha

Hearts, nurul ...e2 sayaa

♔Teachers Day :*♔
Thursday, May 17, 2012 | 12:36 AM | 0 love drops
Hye peeps! :D eh, semalam hari guru ohh xD Happy Teachers Day kat sapa2 yg cikgu kt sini.. haha.
semalam first2 ada aerobic. brapa tarian entah. and kan last2 mesti ada chicken dance ann. aku dengar org tepi, blakang aku semua dok kata pengetua buat comeii.. -_-" ahaha. aku tengok la, boleyy la~ lepastu tiba2, guess what, masa menari pusing2 dgn dua orang tuu, dia mai kat aku pegang tangan aku, menari sama2 then dia pergi dekat kawan belakang aku dan seterusnya. and aku macam haa? hahahaha! xda keja. orang dok tengok pengetua happy semacam ja. lawak gila~ xsangka aku. then geng aku buat performance. haha. eizliyana, ashikin and aimi. menyanyi. masa balik aku teman kawan aku jumpa cikgu and sekali lagi jumpa puan marlinda, dia peluk aku lama ohh ;) dia kata kat aku, belajar elok-elok la, and macam2.huhu. puan sharizad pun cakap macam2. puan syakiroh. and puan hawa. mr lim. sedih aku nak pmr tahun ni :'( hahaha :p lepastu balik cam biasa and harini cuti :D fuhh bye :)




Hearts, nurul ...e2 sayaa

♔Lalalala ♫ Whatever ♫♔
Tuesday, May 8, 2012 | 2:51 AM | 0 love drops
takda motif dengan tajuk entry.tapi this is so so so sweeeet ♥♥♥



Hello everybody :)) harini sangatlah :( waa. balik2 rumah kena tunggu dekat setengah jam ke atas then baru boleh masuk kawasan rumah. gate kunci waaa :'( act, aku tau abg n kakak aku keluar, tapi dorang keluar pagi laa so mesti la dan kan aku balik sekolah, tapi tengok2 xdan :( menyesal gak aa tak bawak kunci or whatever.masa tunggu tu aku macam " kan syok kalau balik lewat sikit " and " kalau la stayback harini pun takpa " and " kan syok kalau abg n kakak aku balik keja sekarang " and " rasanya mama dengan abah balik kl sampai sekarang tak " and " kan syok kalau ikut dorang sekali " and semuanya yang memang IMPOSSIBLE. mesti korang akan cakap " alah setengah jam je pun bukannya satu jam " bla3. kaaan? :p masa tunggu tu dahla xdak sapa2. jiran aku semuanya takda kat rumah. semuaaaa takda. aku sorang ja kat luar gate. sorang jaaa. dengan keadaan penat letih segala. pffft penatnyaaaa.

#pasal background nih sorryla tak edit semua. nanti eh. so kalau ada apa2 yang pelik or memang macam pelik, abaikan.okay bye:)

Hearts, nurul ...e2 sayaa

♔Homework , Schoolwork , Foliowork , Oralwork , Discussionwork : Zzzz -,-♔
Wednesday, April 18, 2012 | 3:11 AM | 0 love drops



Assalamualaikum ♥ and hye alls :D
hmm , tengok tajuk pun rasa penat dah haha tuuu~
online boley plak ann ? haha hmm 
Homework , Schoolwork , Foliowork , Oralwork , Discussionwork
semuanya ada " work " 
kan syok kalau SchoolEnjoy , HomeEnjoy , AllEnjoy , haha Awesome 
okayokayokay , korang kata apa kat aku kan ?
ye lah , aku student , senang nak kata , PMR Candidate lah kan ,
kenalah study-study-study ni kan ? ha la , ya la
tapi kan , kan , sabtu ni sekolah aku ada Sekolah Ganti kot ,
cuba vote , Sekolah Ganti or Cuti Ganti . aku vote cuti :D rest2 . hahah
cakap pasal Foliowork , geo and sejarah is totally awesome folio dia
geo tak susah pun , cikgu tolong . tapi sejarah agak confuse .
macam tadi . aku buat pasai Baju Kurung Pesak Gantung ( tajuk paling panjang ) hahah ~
dia mintak senarai bahan and peralatan .
agak aa aku confuse . bahan aku tau kain ja . peralatan aku google ja . ada banyak .
aku pun online la , tanya la kat sorang kakak ni .
dia taktau . dia kata kat aku :
adik ambik kos apa ??
jahitn ada jugk eh ??
finally dia nak tanya someone yg aku tak tau. and aku tanya la kawan aku dia tanya mak dia sebab aku dah tanya mak aku dan dia pun tanya mak dia so mak kitaorang dah jawab . Hahahhaha .  
Δ End Of The Story Δ 





Hearts, nurul ...e2 sayaa

♔Earthquake .♔
Wednesday, April 11, 2012 | 6:22 AM | 0 love drops
The Eatrthquake .
For the first time , aku dapat rasa .
yg dulu tak pernah pun .
entah .
tadi tengah duduk atas katil baca buku .
dengan kakak aku .
then , dia pergi amik brg sat .
aku rasa macam katil tu dok goyang2 jaa .
masa dia takda .
aku buat taktau ja .
pastu bila dia naik , aku cakap la

 "aku : jangan la goyang eee
dia : ish mana ada org goyang
aku : eee jangan la , jangan la kacau , jangan la goyang
dia : haa tu dok main goyang2 pulak"

then , finally kami dua dok goyangkan lagi katil yg tgh goyang tu
sebab yg tu igt yg ni , and yg ni igt yg tu , huuhh seramm
dapat tau pun masa petang tu ,
kakak aku yg dok kat penang ,
tanya gegar x kat rumah ,
act , dia kat lab yg tinggi tu meja pun goyang ,
and semuaa lah rasa kan ?
terkejut :( 
Everybody , sila insaf-insaflah .
termasuklah aku .
nak tunggu apa lagi .





Hearts, nurul ...e2 sayaa

♔Awesome Day♔
Friday, April 6, 2012 | 4:05 AM | 0 love drops
  

  

  

  

okay , meet my friends♥
Syifa , Aqilla , Sufieha (me) , Shikin , Aqilla ,  Eizliyana 
and dearest Yanaa Amiraa ( that pinky one )
Okay , we're the members of " SASSAE "
except Yana , but she's totally awesome pffft ;)))
Okay guyz , Love youu 


Hearts, nurul ...e2 sayaa

♥ Past