Hey , Sufieha’s heree, Assalamualaikum and Hye everybody ☺ Welcome to be here ♥ . So, hows life ? aha  do whatever that you want to do , as long as you can :p wahaha~ okay, going to face PMR this year and still online, online, online, and whatever. I do like facebooking and blogwalking without feeling tired as studying , HAHA! Sad and happy do come and go, fly and swim, jog and run, wahahaha~ okay, like to friends with anyone, and my new interest is all about the ♪ piano ♫ and everything that associated with it but still don't get it. And that I'll make sure that I will get it :p wahahah~ Love my best friends as long as I live , Hahahhaha . and I love all people that know me , yeah including you ♥ . Lots Of Love , Sufieha ♥
A Moment in Sufieha's Blog :P
♔Earthquake .♔
Wednesday, April 11, 2012 | 6:22 AM | 0 love drops
The Eatrthquake .
For the first time , aku dapat rasa .
yg dulu tak pernah pun .
entah .
tadi tengah duduk atas katil baca buku .
dengan kakak aku .
then , dia pergi amik brg sat .
aku rasa macam katil tu dok goyang2 jaa .
masa dia takda .
aku buat taktau ja .
pastu bila dia naik , aku cakap la

 "aku : jangan la goyang eee
dia : ish mana ada org goyang
aku : eee jangan la , jangan la kacau , jangan la goyang
dia : haa tu dok main goyang2 pulak"

then , finally kami dua dok goyangkan lagi katil yg tgh goyang tu
sebab yg tu igt yg ni , and yg ni igt yg tu , huuhh seramm
dapat tau pun masa petang tu ,
kakak aku yg dok kat penang ,
tanya gegar x kat rumah ,
act , dia kat lab yg tinggi tu meja pun goyang ,
and semuaa lah rasa kan ?
terkejut :( 
Everybody , sila insaf-insaflah .
termasuklah aku .
nak tunggu apa lagi .





Hearts, nurul ...e2 sayaa

♥ Past / Future ♥