Hey , Sufieha’s heree, Assalamualaikum and Hye everybody ☺ Welcome to be here ♥ . So, hows life ? aha  do whatever that you want to do , as long as you can :p wahaha~ okay, going to face PMR this year and still online, online, online, and whatever. I do like facebooking and blogwalking without feeling tired as studying , HAHA! Sad and happy do come and go, fly and swim, jog and run, wahahaha~ okay, like to friends with anyone, and my new interest is all about the ♪ piano ♫ and everything that associated with it but still don't get it. And that I'll make sure that I will get it :p wahahah~ Love my best friends as long as I live , Hahahhaha . and I love all people that know me , yeah including you ♥ . Lots Of Love , Sufieha ♥
A Moment in Sufieha's Blog :P
♔Homework , Schoolwork , Foliowork , Oralwork , Discussionwork : Zzzz -,-♔
Wednesday, April 18, 2012 | 3:11 AM | 0 love drops



Assalamualaikum ♥ and hye alls :D
hmm , tengok tajuk pun rasa penat dah haha tuuu~
online boley plak ann ? haha hmm 
Homework , Schoolwork , Foliowork , Oralwork , Discussionwork
semuanya ada " work " 
kan syok kalau SchoolEnjoy , HomeEnjoy , AllEnjoy , haha Awesome 
okayokayokay , korang kata apa kat aku kan ?
ye lah , aku student , senang nak kata , PMR Candidate lah kan ,
kenalah study-study-study ni kan ? ha la , ya la
tapi kan , kan , sabtu ni sekolah aku ada Sekolah Ganti kot ,
cuba vote , Sekolah Ganti or Cuti Ganti . aku vote cuti :D rest2 . hahah
cakap pasal Foliowork , geo and sejarah is totally awesome folio dia
geo tak susah pun , cikgu tolong . tapi sejarah agak confuse .
macam tadi . aku buat pasai Baju Kurung Pesak Gantung ( tajuk paling panjang ) hahah ~
dia mintak senarai bahan and peralatan .
agak aa aku confuse . bahan aku tau kain ja . peralatan aku google ja . ada banyak .
aku pun online la , tanya la kat sorang kakak ni .
dia taktau . dia kata kat aku :
adik ambik kos apa ??
jahitn ada jugk eh ??
finally dia nak tanya someone yg aku tak tau. and aku tanya la kawan aku dia tanya mak dia sebab aku dah tanya mak aku dan dia pun tanya mak dia so mak kitaorang dah jawab . Hahahhaha .  
Δ End Of The Story Δ 





Hearts, nurul ...e2 sayaa

♥ Past / Future ♥