Hey , Sufieha’s heree, Assalamualaikum and Hye everybody ☺ Welcome to be here ♥ . So, hows life ? aha  do whatever that you want to do , as long as you can :p wahaha~ okay, going to face PMR this year and still online, online, online, and whatever. I do like facebooking and blogwalking without feeling tired as studying , HAHA! Sad and happy do come and go, fly and swim, jog and run, wahahaha~ okay, like to friends with anyone, and my new interest is all about the ♪ piano ♫ and everything that associated with it but still don't get it. And that I'll make sure that I will get it :p wahahah~ Love my best friends as long as I live , Hahahhaha . and I love all people that know me , yeah including you ♥ . Lots Of Love , Sufieha ♥
A Moment in Sufieha's Blog :P
♔Lalalala ♫ Whatever ♫♔
Tuesday, May 8, 2012 | 2:51 AM | 0 love drops
takda motif dengan tajuk entry.tapi this is so so so sweeeet ♥♥♥



Hello everybody :)) harini sangatlah :( waa. balik2 rumah kena tunggu dekat setengah jam ke atas then baru boleh masuk kawasan rumah. gate kunci waaa :'( act, aku tau abg n kakak aku keluar, tapi dorang keluar pagi laa so mesti la dan kan aku balik sekolah, tapi tengok2 xdan :( menyesal gak aa tak bawak kunci or whatever.masa tunggu tu aku macam " kan syok kalau balik lewat sikit " and " kalau la stayback harini pun takpa " and " kan syok kalau abg n kakak aku balik keja sekarang " and " rasanya mama dengan abah balik kl sampai sekarang tak " and " kan syok kalau ikut dorang sekali " and semuanya yang memang IMPOSSIBLE. mesti korang akan cakap " alah setengah jam je pun bukannya satu jam " bla3. kaaan? :p masa tunggu tu dahla xdak sapa2. jiran aku semuanya takda kat rumah. semuaaaa takda. aku sorang ja kat luar gate. sorang jaaa. dengan keadaan penat letih segala. pffft penatnyaaaa.

#pasal background nih sorryla tak edit semua. nanti eh. so kalau ada apa2 yang pelik or memang macam pelik, abaikan.okay bye:)

Hearts, nurul ...e2 sayaa

♥ Past / Future ♥