Hey , Sufieha’s heree, Assalamualaikum and Hye everybody ☺ Welcome to be here ♥ . So, hows life ? aha  do whatever that you want to do , as long as you can :p wahaha~ okay, going to face PMR this year and still online, online, online, and whatever. I do like facebooking and blogwalking without feeling tired as studying , HAHA! Sad and happy do come and go, fly and swim, jog and run, wahahaha~ okay, like to friends with anyone, and my new interest is all about the ♪ piano ♫ and everything that associated with it but still don't get it. And that I'll make sure that I will get it :p wahahah~ Love my best friends as long as I live , Hahahhaha . and I love all people that know me , yeah including you ♥ . Lots Of Love , Sufieha ♥
A Moment in Sufieha's Blog :P
♔Teachers Day :*♔
Thursday, May 17, 2012 | 12:36 AM | 0 love drops
Hye peeps! :D eh, semalam hari guru ohh xD Happy Teachers Day kat sapa2 yg cikgu kt sini.. haha.
semalam first2 ada aerobic. brapa tarian entah. and kan last2 mesti ada chicken dance ann. aku dengar org tepi, blakang aku semua dok kata pengetua buat comeii.. -_-" ahaha. aku tengok la, boleyy la~ lepastu tiba2, guess what, masa menari pusing2 dgn dua orang tuu, dia mai kat aku pegang tangan aku, menari sama2 then dia pergi dekat kawan belakang aku dan seterusnya. and aku macam haa? hahahaha! xda keja. orang dok tengok pengetua happy semacam ja. lawak gila~ xsangka aku. then geng aku buat performance. haha. eizliyana, ashikin and aimi. menyanyi. masa balik aku teman kawan aku jumpa cikgu and sekali lagi jumpa puan marlinda, dia peluk aku lama ohh ;) dia kata kat aku, belajar elok-elok la, and macam2.huhu. puan sharizad pun cakap macam2. puan syakiroh. and puan hawa. mr lim. sedih aku nak pmr tahun ni :'( hahaha :p lepastu balik cam biasa and harini cuti :D fuhh bye :)




Hearts, nurul ...e2 sayaa

♥ Past / Future ♥